top of page
AVANI logo

RETREAT & TRAINING CENTER

WEES WELKOM

OP ONZE UNIEKE RETREAT & TRAINING
LOCATIE IN HET GROEN

RETREATS & TRAININGEN

Ben jij een trainer, facilitator of een bedrijf en op zoek naar een ruimte waar groei en transformaties kunnen plaatsvinden? We verwelkomen je graag op AVANI en denken met je mee over de mogelijkheden. 

AVANI locatie
EEN DAG

De locatie is bijzonder geschikt voor een trainingsdag of one day retreat. Maar ook als je training of retreat uit een reeks terugkomende dagen bestaat zijn er opties. 

AVANI zaal

MEERDERE DAGEN

Voor als je programma om meerdere dagen vraagt ben je ook welkom om te landen op de goede aarde van AVANI. We hebben slaapgelegenheid voor 30 personen. 

AVANI locatie huur

WEEKENDEN &
VAKANTIES

Weekenden en vakanties vragen om de rust en ruimte die onze locatie biedt. Ook dan zijn er mogelijkheden om AVANI te boeken voor jouw training of retreat. 

VERGADEREN & TEAMDAGEN

Ook voor een unieke, inspirerende en duurzame vergaderlocatie is AVANI een perfecte plek. 
De locatie is uitgerust voor team meetings, brainstormsessies en workshops voor kleine en grote groepen (2 - 50 personen). De rustgevende omgeving midden in de natuur biedt de ideale setting voor een zakelijke bijeenkomst. Geniet van productieve en inspirerende sessies met de gedragenheid van de natuur. De exclusiviteit, privacy en de natuurlijke elementen zorgen voor een verbonden en productieve meeting, training, teamdag of brainstormsessie. Het warme en persoonlijke contact bieden een zorgeloze dag, met mogelijkheden voor koffie/thee buffet, catering en AVANI hosted workshops zoals meditaties, yoga, ademsessies en wandelingen. 

 

Neem vandaag nog contact op met ons voor de mogelijkheden.

DSCF0213.jpg

DE LOCATIE

MET AANDACHT EN LIEFDE VOOR DE NATUUR

Missie

AVANI betekent ‘goede aarde’ en biedt een vruchtbare bodem voor inspiratie, creativiteit en nieuwe inzichten. Het is een plek om samen te komen, te verbinden en te groeien. We verwelkomen iedereen die met toewijding en passie op eigen wijze hier invulling aangeeft. 

Locatie

Het retreat & trainingcentrum is gelegen op 3 hectare privéterrein midden in de Brabantse natuur. Er wacht je een vuurplek, zwemvijver, hottub en bos waar je kunt dwalen. De plek wordt omringt door de rustige energie van paarden en het nationale park Loonse & Drunense Duinen. Station 's-Hertogenbosch is 10 km rijden en we zijn te bereiken met het openbaar vervoer (Let op niet op zondagen). 

Alles wat je nodig hebt 

Grote en kleine groepen zijn hier welkom. De locatie en is afgestemd op trainingen en retreats. We hebben een ceremonie ruimte van 100m2, maar ook twee Yurts voor kleinere ceremonies. Een ruime volledig uitgeruste keuken waarin je eigen kok welkom is. Ook zijn er slaapplekken voor 30 personen verdeeld over 2 luxe slaapzalen, 2 luxe hotelkamers en 2 bijzondere yurts. Aan alle materialen zoals meditatiekussens en yogamatten, maar ook een beamer en flipover is gedacht. 
 

Persoonlijke touch

AVANI wordt liefdevol gerund door een klein team. Naast een Groundkeeper en Location Guardian, is er een levendige community met enthousiaste vrijwilligers. AVANI nodigt uit om aanwezig te zijn met alles wat er is en dat voel je in het contact.

PROEF DE SFEER

PLAN EEN RONDLEIDING IN OF KOM LANGS OP EEN VAN ONZE EVENTS

Maartje - OADY Retreats

Wij huren inmiddels al 3 jaar Avani als retraite locatie en zijn zó dankbaar voor deze plek die als thuis mag voelen. De energie van de plek is geborgen en de omgeving is waanzinnig. De communicatie verloopt altijd soepel. Kortom: heel dankbaar voor Avani als retreat locatie

KOM IN CONTACT

WEES STIL, ADEM,
GENIET EN LUISTER 

't Hoog 3
5268 LL Helvoirt - NB -

Tel: +31(0)6 58 95 20 38

  • Whatsapp
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Bedankt voor je bericht!

bottom of page