TRIPPLE FLOW RETREAT

BOEK NU DEZE RETRAIT

NEXT
18, 19, 20 Februari 2022

nathan-dumlao-vY0o82ygEsU-unsplash.jpg

HOW TO DEVELOP FLOW
IN A RESLESS AND
CONFUSED WORLD

TRIPPLE FLOW RETREAT

In een wereld met veel verwarring, stress en zorgen, is het makkelijk om onze batterij te laten leeglopen, en onze richting en inspiratie te verliezen. We worden vermoeid, misschien zelfs uitgeput en cynisch. We gaan twijfelen aan het vermogen van de mensheid – kunnen we onszelf ‘upgraden’ en een meer harmonieuze, compassievolle en duurzame wereld bouwen?

 

In deze retraite kun je opnieuw met jezelf verbinden, alsook met gelijkgestemde mede retraite genoten, zodat je je innerlijke vermogens hersteld voor het bereiken van gezondheid, balans en inspiratie. Door middel van een proces van meditatie, beweging, energetisch werk, en reflectie in stilte in de natuur, kan je je eigen authentieke levenskracht en flow hervinden. Je versterkt de flow binnen jezelf, de flow in je relaties en de flow met de wereld.

 

De retraite is de eerste in een serie van vier retraites, elk seizoen een, die gebaseerd zijn op het beginsel van de Mandala, het heilige wiel dat onze innerlijke en uiterlijke wereld vertegenwoordigd, met de elementen die de dynamiek in onze wereld bepalen. De eerste retraite behandeld het element Water (en het seizoen Winter) dat symbool staat voor terugkeer naar je kern en ruimte maken voor een nieuw begin. Dit element staat ook voor de beoefening van Self-Care.

umit-bulut-qbTC7ZwJB64-unsplash.jpg

VOOR WIE?

Voor leidinggevenden, managers en professionals die in de hectiek van hun werk te weinig tijd ervaren voor bezinning en vernieuwing. De deelnemer zal handvaten krijgen de nieuwe inzichten te koppelen aan specifieke leiderschapskwaliteiten en persoonlijke ontwikkelingsdoelen.

HET TEAM

Het AVANI Team heeft expertise in onder andere heling, gedragsverandering, transformatie, systemisch werk, ademwerk, plantmedicijnen en zweethutceremonies.

 

Het TRIPPLE FLOW Retreat wordt begeleid door

Sander-Tigers-Nest-BhutanB.jpeg

SANDER TIDEMAN

De retraite wordt geleid door Sander Tideman, een specialist in duurzaam leiderschap en organisatie ontwikkeling, die jarenlang getraind is in boeddhistische filosofie, meditatie en yoga. Hij maakt deze beoefening toegankelijk en relevant voor professionals met drukke agenda’s, met een focus op het creëren van positieve impact op de wereld.

4.jpg

CHIEL VAN KOLLENBURG

Chiel begeleidt mensen in de natuur terug naar hun eigen natuur. De connectie met de natuur is de sleutel in zijn leven en zijn centrum Avani. In de zweethut en het vuur neemt hij mensen mee op reis naar hun oorsprong. Om te herinneren wie ze werkelijk zijn en te zien wat er in hen leeft. 

nathan-dumlao-vY0o82ygEsU-unsplash.jpg

TRIPPLE FLOW RETREAT

WANNEER 
18 februari 16:00 uur tot 20 februari 13:00 uur 

 

WAAR
AVANI ’t Hoog 3 te Helvoirt, Brabant 

 

PRIJS

Verblijf: volpension

Reguliere prijs een retreat: €750,- 

Jaargang - 4 retraites + online programma €2900,- 
 

Wil je slapen in een yurt of een privé hotelkamer dan kan je deze erbij reserveren.
 

AANMELDEN
info@avani.nl (vermeld je naam en telefoonnummer) 

INTAKE
Het is belangrijk om helder te hebben of deze retreat bij je past. Als het nodig is maken we contact via telefoon of zoom. Tevens krijg je een korte vragenlijst waarmee we een aantal zaken checken rondom jouw gezondheid.

BETALING

BOEK BINNENKORT

IF WE ALWAYS CHOOSE COMFORT WE
NEVER LEARN THE DEEPEST
CAPABILITIES OF OUR MIND OR BODY