top of page

ONS TEAM


We vormen een hechte en open-minded community met helers, therapeuten, muziek-ademwerkers en plant-medicijnkundige, die ervan overtuigd zijn dat de uitdagingen van de toekomst het beste aangepakt kunnen worden door weer te verbinden met de natuur en door zelfontdekking.

IMG_0615.jpg

CHIEL VAN KOLLENBURG

Chiel is de ‘groundkeeper’ van AVANI. Chiel verbindt mensen met de kracht en wijsheid van de natuur. Hij werkt met de elementen, de zweethut, de truffels en kracht van de adem. De natuur helpt om te ontdekken wie we zijn, waar het wringt, wat losgelaten mag worden en waar we aan willen bijdragen. Hij gelooft dat wanneer we de natuurlijke wijsheid van onze geest activeren en bewuster gaan leven dit een domino effect heeft op anderen én op een duurzamere toekomst voor onze kinderen. Chiel is een liefhebber van de natuur en avonturier. Hij woont in een kleine community en met zijn dieren in een huisje in het mooie Brabant.

Loraine.jpeg

LORAINE BAAS

Loraine is locatie manager bij AVANI, ze regelt de praktische zaken, maar zet haar warme en open energie ook in als host zodat iedereen die bij Avani komt zich welkom en thuis voelt. Loraine brengt rust en vertrouwen mee en inspireert en helpt anderen te vertragen om te voelen. Ze nodigt je uit om te luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft door lichaamsgericht te werken en massage. Door middel van haar gedichten en fotografie inspireert ze je nog dieper in die vertraging te zakken en te kijken en te voelen hoe we verbonden zijn met elkaar en alles om ons heen.

Avani-134.jpg

BO KINGDON

Bo begeleidt mensen op een helende reis naar binnen. Vanuit zelfinzicht ontstaat er nieuw begrip en perspectief voor het leven. Hij werkt met ki-energy, tantrische rituelen, bewuste aanraking en psychedelica om het gevoelsvermogen te vergroten en een diepgaande reis naar binnen te maken. 

Chiel van Kollenburg
2.jpg

PLEUNI VAN HULTEN

Pleuni Apollonia begeleidt mensen met haar stem, instrumenten, helende muziek en plantmedicijnen om weer contact te maken met hun goddelijke kern en ze zo naar een meer hart-gedragen bewustzijn te brengen. In haar soundhealings werkt ze met verschillende klanken, vibraties en haar stem om zo spanning los te laten en het energetisch lichaam te helen.

WhatsApp Image 2022-04-26 at 2.05.27 PM.jpeg

JENTE HAGEMAN

Jente schrijft teksten voor Avani die vanuit haar liefde en verbinding voor Avani ontstaan. Ze beheert de social media en hoopt je met de posts te inspireren en motiveren om te reflecteren. Jente heeft een open en intuïtieve werkwijze. Met haar vrouwelijke energie creëert ze een bedding waarin je in alle veiligheid mag landen. Doordat ze zo open in haar eigen natuur is, weet ze een veld te creëren waarin alles welkom is om te delen. Ze werkt vanuit haar baarmoeder en de menstruatie cyclus, die ze benaderd vanuit de wijsheid van de natuur en de seizoenen. Alles wat we in de natuur vinden, kan terug gereflecteerd worden naar onszelf. De natuur is Jente haar grootste inspiratie.

bottom of page