top of page

AVANI RETRAITES

lukasz-szmigiel-jFCViYFYcus-unsplash.jpg

EARTH RETREAT

Een heling reis met oude rituelen. Een innerlijke reis ondersteunt met de zweethut, plantmedicijnen, soundhealing en sjamanistisch energiewerk. We verbinden met de aarde en onze natuur.

Avani Winter retreat 2021-83.jpg

ZWEETHUT

Altijd al eens een zweethut ritueel mee willen maken? Een oeroude diepe energetische reiniging waarbij je je verbindt met de aarde en met jezelf en je loslaat wat je niet meer dient. 

MANNENWEEKEND

We nemen jou, als man, mee op een reis door de natuur en oude tradities. Zonder klok, telefoon, camera, werk, partner of kinderen. Het hele weekend leef je op het ritme van de natuur.

eberhard-grossgasteiger-FlNktHJ4fvM-unsplash.jpg

RITE OF PASSAGE 

Leef jij meer vanuit je hoofd, in plaats vanuit je hart? Ervaar je vastzittende patronen, negatieve stress, onzekerheid, niet weten wat je werkelijk wilt? Heb je moeite om grenzen aan te geven en voel je druk vanuit jouw omgeving? Leef je met de handrem erop, terwijl je weet dat er meer mogelijk is? Herkenbaar?

 

Het kan anders!

Chiel_Mei 2022-72.jpg
Image by Adrian Swancar

ONE DAY 
RETREAT

Op veler verzoek zullen we in 2024 meerdere keren een ‘One day Retreat’ gaan organiseren. Een unieke 24 uur waarbij we ons verbinden met prachtige plantmedicijnen. De inhoud is een combinatie van een psychedelische plantmedicijnceremonie ondersteunt met ademwerk, cacao en soundheling.

jeff-finley-2aULxM-YkCk-unsplash.jpg

EARTH YOUR

VOICE RETREAT

Een warme ontmoeting in de zweethut en het vuur. Dit oeroude ritueel kan je lichaam en geest reinigen van alles wat niet meer nodig is. Je gaat je weer herinneren wie je werkelijk bent en herkennen hoe je altijd hebt geleefd. 

bottom of page