AVANI RETRAITES

lukasz-szmigiel-jFCViYFYcus-unsplash.jpg

EARTH RETREAT

Een heling reis met oude rituelen. Een innerlijke reis ondersteunt met de zweethut, plantmedicijnen, soundhealing en sjamanistisch energiewerk. We verbinden met de aarde en onze natuur.

Avani Winter retreat 2021-83.jpg

ZWEETHUT

Altijd al eens een zweethut ritueel mee willen maken? Een oeroude diepe energetische reiniging waarbij je je verbindt met de aarde en met jezelf en je loslaat wat je niet meer dient. 

MEN RETREAT

We nemen jou, als man, mee op een reis door de natuur en oude tradities. Zonder klok, telefoon, camera, werk, partner of kinderen. Het hele weekend leef je op het ritme van de natuur.

Binnenkort meer info
eberhard-grossgasteiger-FlNktHJ4fvM-unsplash.jpg

RITE OF PASSAGE

Verlang je naar een diep gevoel van thuiskomen in jezelf. Naar innerlijke rust, een heldere focus voor jouw leven, meer zelf- vertrouwen, beter je grenzen aangeven en daadkrachtige keuzes die afgestemd zijn op jouw essentie als mens? 
Ga dan mee op een driedaagse ‘Rite of Passage’. 

michael-dziedzic-1bjsASjhfkE-unsplash.jpg
Image by Mohnish Landge

EXPRESS YOUR-

SELF RETREAT

Als wij ergens herinnerd worden aan de waarheid op de vraag wie we werkelijk zijn is dat wanneer we spelen, dansen, zingen, zweten, lachen en in het bijzonder wanneer we dat mogen delen met mensen die ons echt zien.

We kunnen niet wachten om samen te gaan spelen

jeff-finley-2aULxM-YkCk-unsplash.jpg

EARTH YOUR

VOICE RETREAT

Een warme ontmoeting in de zweethut en het vuur. 

Dit oeroude ritueel kan je lichaam en geest reinigen van alles wat niet meer nodig is. Je gaat je weer herinneren wie je werkelijk bent en herkennen hoe je altijd hebt geleefd.