top of page

EARTH YOUR VOICE
ZWEETHUT + STEM HEALING

NEXT
12 januari 2023

jordan-whitt-SbwFw7yPgn0-unsplash.jpg

NO OTHER SOUND CAN MATCH THE HEALING POWER OF THE SOUNDS OF NATURE 

Zweethut ritueel & Stem healing

Altijd al eens een zweethut ritueel mee willen maken? Een oeroude diepe energetische reiniging waarbij je je verbindt met de aarde en met jezelf en je loslaat wat je niet meer dient? Waar je met je lichaam op de aarde zit, in het donker, met gloeiende voorouderstenen, kruiden, drum, stemklanken, in verbinding gaat met jezelf en met andere zielen. Waar je met behulp van de hitte je eigen waarheid onder ogen ziet, heling vraagt voor jezelf en je verwanten?

 

Op 12 januari zullen Chiel van Kollenburg, Bo Kingdom en Dymphi Peeters hun krachten bundelen bij het prachtige AVANI retraite centrum in Helvoirt! AVANI betekent: “goede aarde”.

 

Onze wereld bestaat uit energie en trilling. Alles is frequentie. Onze organen en delen van het lichaam hebben een frequente. Intentie + geluid = energie. Sound healing en stem healing is het helpen herinneren van de gezonde frequentionele velden van een levend wezen, daar waar nodig. Zodat alles in het lichaam weer in een gezonde trilling kan komen. Uniek bij deze zweethut van 12 januari is dat je naast een zweethutceremonie, met je eigen stemklanken van het moment de diepte van je zijn en je lichaam in gaat. Je gaat echt de helende kracht van je eigen stem en klanken in het moment ervaren!

Een warme ontmoeting in de zweethut en het vuur

Dit oeroude ritueel kan je lichaam en geest reinigen van alles wat niet meer nodig is. Je gaat je weer herinneren wie je werkelijk bent en herkennen hoe je altijd hebt geleefd. Om vervolgens radicaal eerlijk te zien wat er in jou leeft. Je gaat contact maken met je lichaam en geest waarbij alles er mag zijn. Boosheid, verdriet, frustraties, angst, plezier en gemis. Je mag verbranden wat jou nog in de weg staat. Door je te verbinden met jezelf, te gaan voelen wat er gevoeld mag worden kan je eerlijk worden naar jezelf. Eerlijk worden over de delen die je eerder eigenlijk niet echt durfde te erkennen. Je gaat echt kijken naar jezelf. Wie ben ik. Zodat je alles wat jou niet meer dient, kunt verbranden, kunt laten gaan, en er meer over blijft van wie jij echt bent en dit geleefd kan gaan worden!

WIL JIJ.. 

- Nieuwe inzichten hebben over jezelf, jouw innerlijke structuren en patronen,
- Blokkades oplossen en oude opgestapelde emoties losgelaten,
- Een diepe connectie ervaren met jouw essentie als mens en met de natuur,
- Beter je grenzen aangeven,
- Jouw authentieke stem meer durven te laten horen,

- De helende kracht van jouw stem ervaren,
- Kracht en passie voelen stromen, 
- Nieuwe richting kennen en voelen voor jouw doel in het leven,
- Jouw zelfhelend vermogen aanwakkeren?

Stem healing.. jouw innerlijke stem

Energie is de onzichtbare basis van alles. Het beïnvloedt hoe we onze realiteit creëren. Je eigen stem heeft een enorm krachtig effect op je eigen lichaam en energie. Wij bestaan ​​voor 85% uit water. Onze cellen reageren op geluid. Organen in onze oren zijn via alle delen van ons lichaam met zenuwen verbonden. Ook reageren we sterk op intenties. Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat muziek de staat van je bewustzijn en gemoedstoestand kan veranderen. Dus stel je voor hoe krachtig de invloed van het geluid van je eigen stem kan zijn! En dit gaat niet over mooie zang. Nee! Het gaat om precies klinken zoals je het voelt op dat moment, mogelijk vanuit delen van je lichaam, zoals je hart en buik en je rug of geluid van beelden, zoals een bloem of de oceaan. Het is niet altijd lief. Soms is het nodig om geluid te braken. Geluid is energie. Soms heb je zoveel energie in je lichaam dat het niet goed voor je is dat je het moet uitbraken. En wat een opluchting als dat voorbij is! Je zult je zoveel beter voelen, want alles wat je onderdrukt kost energie.

WhatsApp Image 2022-01-31 at 16.02.39.jpeg

HET TEAM

Het AVANI Team heeft expertise in onder andere energy healing, soundhealing, gedragsverandering, transformatie, systemisch werk, ademwerk, plantmedicijnen en zweethutceremonies. 

Dymphi

DYMPHI

Dymphi is zangeres, stemhealer en muzikant. Ze creëert medicijn muziek op basis van improvisatie en soundhealing, zowel solo als met haar band Dragonfly. Ze houdt ervan om je de helende kracht van je eigen stem te laten ervaren. Meer info: www.dymphi.com

Bo.jpg

BO

Bo is een fantastische kok, begeleider van helende reizen en mede bouwer van AVANI. In deze setting zal hij liefdevol het vuur bij de zweethut hoeden.

4.jpg

CHIEL 

Chiel is de oprichter en groundkeeper van AVANI retraite centrum. Daarnaast begeleidt hij mensen in de natuur terug naar hun eigen natuur en innerlijk leiderschap. In de zweethut en het vuur neemt hij mensen mee op reis naar hun oorsprong. 

kampvuur

EARTH YOUR VOICE

WANNEER 

12 januari 11:00 uur tot 23:00 uur

WAAR
AVANI ’t Hoog 3 te Helvoirt, Brabant 

 

PRIJS 
Regulier ticket €145,95
Kleine portemonnee €95
,- 
 

AANMELDEN
info@avani.nl (vermeld je naam en telefoonnummer) 

IF WE ALWAYS CHOOSE COMFORT WE
NEVER LEARN THE DEEPEST
CAPABILITIES OF OUR MIND OR BODY 

bottom of page