top of page

EXPRESS YOUR-SELF RETREAT

NEXT
27, 28 & 29 Mei

278729214_10221207841852558_3154172030259507781_n.jpeg

RECONNECTING TO NATURE IS
LIKE COMING HOME FROM
A LONG JOURNEY

EXPRESS YOUR-SELF

Herinner wie je werkelijk bent.

 

Als wij ergens herinnerd worden aan de waarheid op de vraag wie we werkelijk zijn is dat wanneer we spelen, dansen, zingen, zweten, lachen en in het bijzonder wanneer we dat mogen delen met mensen die ons echt zien.
We kunnen soms zo gevangen zitten in onze verhalen en in het altijd maar bezig zijn. Maar het medicijn komt wanneer we het proberen los te laten en ons bewegen naar voelen, ervaren en simpelweg ‘zijn’. We mogen meer ruimte creëren waar het ego en het denken tijd vrij krijgt om ons vervolgens te laten gidsen door het hart. Een plek waar jouw innerlijk kind zich volledig mag laten zien, expressen en ‘zijn’. Een plek waar we ons verbinden met de aarde en met onze broeders en zusters. Een plek waar we los kunnen komen van het uniform van onze identiteit en we radicale zelf-expressie kunnen laten zien. Deze plek is Avani en wij willen het met jou delen. 3 dagen lang mag je ‘zijn’ in jouw puurste zelf en creëren we een plek om ons te herinneren wie we werkelijk zijn.

Een viering van de lente en de ultieme rite of passage wat onze geboorte is. We verbinden ons met rituelen, ecstatic dance, ademwerk, contact improvisatie, consent workshops, muziek, zang, kunst, cacao, tantrische spelvormen en een feest van de wedergeboorte.

Deze dagen nodigen we je uit om jezelf te zien en echt gezien te worden. Al jouw licht, het duister en de schaduw. Waarbij de Avani community voor jou een spiegel mag zijn. Om geliefd te worden en liefde te geven, voorbij oordelen en afwijzing. Om te verbinden met je-zelf en de ander, vanuit liefde en in liefde te zijn en te voelen dat jij het waard bent om geliefd te worden. Voornamelijk te herinneren dat liefde er altijd is. Om je veilig te voelen, bedding te geven en bedding te ervaren op de Avani grond en in de community. Een kracht die verder gaat dan alleen de veiligheid van ons fysieke lijf en te herinneren dat je altijd veilig bent, iets wat niet gemaakt of vernietigd kan worden. En met die veiligheid komt vrijheid, vrijheid om echt te leven, om er helemaal te zijn, om te weten dat je leven er toe doet. En ons te herinneren dat jezelf het medicijn bent van jouw leven en toekomst. En vooral om te ‘zijn’, te leven, lief te hebben, te lachen, te knuffelen en te genieten van alles wat het leven jou brengt.

We zien je daar en we kunnen niet wachten om samen te gaan spelen.

Ga je mee op deze prachtige reis?

AVANI biedt een ruimte van openheid, waarin je je veilig voelt om naar binnen te gaan en je opnieuw te verbinden met je eigen natuur. Daar waar je nieuwe perspectieven kunt vinden. Want stel jij jezelf ook wel eens de vraag ‘wie ben ik?’ en ‘wat wil ik nou eigenlijk echt?’. In een wereld die continu en razendsnel verandert is het lastig jezelf echt te kennen. Laat staan om daarvoor te gaan staan en het volledig te leven. Verlang je naar meer richting en helderheid, verlang je ernaar om het oude los te mogen laten en een nieuwe, verdiepende en grotere visie te laten ontstaan? Ga dan met ons mee op een reis in de natuur, magische klanken en jezelf. Een weekend waarna je beter jouw plek zal innemen in jouw leven, je meer focus en energie zal krijgen. Waar de natuur je inzichten geeft in wat er in jou speelt, waar het wringt, wat losgelaten mag worden, wie je bent en wat je eigenlijk wilt.


 

WIJ GELOVEN DAT...

  • er geen scheiding is tussen de natuur en de mens, wij zijn de natuur;

  • de natuur is onze leraar en ultieme gids is;

  • muziek en zang een expressie van de bron in jezelf is;

  • psychedelische plantenmedicijnen kunnen fungeren als gids en katalysator voor een helende reis wanneer ze zijn              ingebed in de natuur en professionele begeleiding;

  • dat ieder mens een intrinsiek vermogen tot zelfgenezing heeft;

  • dat jij de creator bent van jouw eigen wereld.

Image by RhondaK Native Florida Folk Artist

HET TEAM

Het AVANI Team heeft expertise in onder andere heling, gedragsverandering, transformatie, systemisch werk, ademwerk, plantmedicijnen en zweethutceremonies.

 

Het EXPRESS YOUR-SELF RETREAT wordt begeleid door

Ode aan de Yoni_April 2022-172.jpg

MAARTJE

...

WhatsApp Image 2022-05-17 at 3.48.58 PM.jpeg

WIEKE

Wieke is beeldend therapeut en wandel coach en begeleidt mensen door hen terug te brengen naar hun eigen natuur. Expressie geven aan datgene wat van binnen leeft, is naar haar idee een van de mooiste en belangrijkste dingen in het leven. De kracht van Wieke is veiligheid bieden, waarbij ze je uitdaagt te bewegen op de grens van je comfort zone.

4.jpg

CHIEL

Chiel begeleidt mensen in de natuur terug naar hun eigen natuur. De connectie met de natuur is de sleutel in zijn leven en zijn centrum Avani. In de zweethut en het vuur neemt hij mensen mee op reis naar hun oorsprong. Om te herinneren wie ze werkelijk zijn en te zien wat er in hen leeft. 

Image by Mohnish Landge

EXPRESS YOUR-SELF

WANNEER 
27 t/m 29 mei.
Vrijdag 27 mei vanaf 11.00 uur t/m zondag 29 mei 16.00 uur.

 

WAAR
AVANI ’t Hoog 3 te Helvoirt, Brabant 

 

PRIJS
Prijs: 195 euro
Bedje binnen (19 plekken): 50 euro
Privékamer (2 stuks): 150 euro

BETALING

bottom of page