top of page

RITE OF PASSAGE

NEXT
30 mei - 2 juni

Chiel_Mei 2022-72.jpg

UIT JE HOOFD
IN JE LICHAAM
IN VERBINDING
MET JOUW NATUUR

RITE OF PASSAGE

Verlang je naar thuiskomen in jezelf, het ervaren van vrijheid en innerlijke rust? Wens je een heldere focus voor jouw leven en de keuzes die je maakt? Ben je bereid om jouw kwetsbaarheid en twijfels daarin te ontmoeten? Om voorbij de maskers, gedachten en gevoelens te gaan?
 

 

Ga dan mee op deze vierdaagse ‘Rite of Passage’. Een ervaring waarbij je het contact met jouw innerlijke natuur versterkt, je herinnert wie je werkelijk bent. Je maakt keuzes die afgestemd zijn op jouw innerlijke kompas. Op dat wat jij ‘in essentie’ – diep van binnen – wilt in je leven, relaties en werk.

 

Een Rite of Passage is een overgangsmoment tussen twee verschillende fases. Een bewust moment van loslaten wat niet meer dient, je eert het oude en laat het achter, en nodigt iets nieuws (ruimer perspectief) uit om te ontstaan.

Schermafbeelding 2024-03-18 om 14.49.33.png

Programma

Op een fantastische plek beleef je 4 dagen in het ritme van de natuur. Je ontdekt en verdiept vanuit zachtheid, kwetsbaarheid en kracht. We werken vanuit verschillende methoden, met aandacht voor persoonlijk leiderschap, bewustwording, stressreductie, het versterken van mentale en emotionele weerbaarheid en de verdieping van jouw persoonlijke groei. We nemen je mee in ademwerk, meditatie en oeroude rituelen die je terugbrengen naar de basis in jezelf, waaronder een Zweethut Ceremonie en aansluitend een (solo) Vision Quest in de natuur. Hierdoor kom je los van oude patronen en valkuilen en krijg je diepgaand inzicht in jouw binnenwereld. Je ervaart jouw unieke talenten en kracht en hoe je dit optimaal in kunt zetten. We vertellen je bewust niet alles over het programma zodat je het volledig kunt gaan ervaren.

01.

Inzicht krijgen in jouw oude verhaal.

02.

Het oude eren, plaats geven en loslaten wat niet meer dient.

03.

Verkennen en ervaren van een ruimer perspectief. Wat is er meer mogelijk!

04.

Inzichten vertalen naar concrete toepassingen in jouw leven en werk.

Wat brengt het jou?

Uit je hoofd, in je lichaam, in verbinding met jouw natuur. We gidsen je in een proces waarin jouw verlangens en talent hun plek krijgen. Je ervaart meer zelfvertrouwen, kan beter je grenzen aan geven en maakt daadkrachtige keuzes die afgestemd zijn op jouw essentie als mens.

 

Vier dagen tijd en ruimte voor jezelf, in de natuur, een veilige omgeving, vol verwondering, verbinding en inzicht.

THUISKOMEN

  • Een veilige setting waarin je mag leren en helemaal jezelf kan zijn.

  • Je ervaart veiligheid en bedding in jezelf.

  • Een ontmoeting met gelijkgestemden.

HELDERHEID

  • Inzicht in je eigen patronen en innerlijke structuren.

  • Helderheid op jouw grotere missie, waarom ben je hier en doe je wat je doet.

  • Inzicht in concrete stappen die je kunt zetten om invulling te geven aan jouw levensmissie

GROEI

  • Betekenis en zelf expressie in jouw leven en werk.

  • Het zelfhelend vermogen is aangewakkerd en je ervaart meer energie;

  • Meer energie en plezier, vermindering van stress, angst of onzekerheid;

Schermafbeelding 2024-03-18 om 14.48.56.png

Iets voor jou?

Leef jij meer vanuit je hoofd, in plaats vanuit je hart? Ervaar je vastzittende patronen, negatieve stress, onzekerheid, niet weten wat je werkelijk wilt? Heb je moeite om grenzen aan te geven en voel je druk vanuit jouw omgeving? Leef je met de handrem erop, terwijl je weet dat er meer mogelijk is? Herkenbaar?

 

Het kan anders!

 

Je bent klaar voor een grote sprong voorwaarts. Je wilt meer uit het leven halen, groeien en ontwikkelen. Je voelt de roep om jezelf beter te begrijpen en te focussen op dat wat er voor jou echt toe doet. Jezelf te leiden naar een verbeterde versie van jezelf en expressie te geven aan wat jij in de wereld te zetten hebt, met plezier en energie!

Wat kan je verwachten?

SAMEN OP REIS

Het AVANI Team heeft expertise in onder andere energy healing, soundhealing, gedragsverandering, transformatie, systemisch werk, ademwerk, plantmedicijnen en zweethutceremonies. 

Schermafbeelding 2024-03-18 om 14.55.07.png

CHIEL VAN KOLLENBURG

Ik heb een diepe passie voor groei en transformatie. Om mensen te mogen begeleiden op hun innerlijke reis. Om weer te verbinden met de aarde, terug naar wie we werkelijk zijn en de absolute kracht en waarheid naar boven te halen. Op voorwaarde dat we kunnen leven en leiden vanuit ons hart. Om door de schaduwen van diepe verandering te lopen.

 

“Mijn droom is dat mensen als bewuste leiders van hun eigen leven een bijdrage leveren aan het leven op aarde en een duurzame toekomst voor onze kinderen.”

Schermafbeelding 2024-03-18 om 14.50.08.png

LINDA VAN AKEN

Energie en helderheid dat is wat ik van nature breng, complexe vraagstukken inzichtelijk maken en deze vertalen naar concrete toepassingen. Als coach en consultant in het bedrijfsleven, werk ik graag met leiderschap, voorouder- en systemisch werk, verhalen, rituelen en de natuurlijke elementen.

 

“Levensenergie laten stromen, dat is mijn essentie. Die stroomt als ik mensen mag begeleiden naar hun eigen midden, zodat er energie vrijkomt voor nieuwe ervaringen en het bijdragen aan een groter doel, een duurzame toekomst. ”

ERVARINGEN

Lees hieronder de ervaringen van deelnemers van

vorige edities en laat je inspireren.

(In weerstand, oordelend en als een dwalende die zichzelf kwijt was!)

Een heerlijke plek is Avani. Waar je de rust kunt vinden, om weer terugkerend in je eigen lichaam te gaan, in een proces van dagen wat je langzaam afschilt. 
En waar ik, de  onderdrukte gevoelens van pijn heb mogen voelen en ervaren, in een vertrouwde en veilige setting. 
Daar, waar de liefdevolle energetische verbindingen met anderen welkom zijn, om te kunnen leren en helen. En zo, sta ik dankzij Chiel en zijn fantastische team vol intuïtieve begeleiding in mijn kracht!

- TAMARA

Bewust ZIJN, open voor elke sensatie en emotie, alles is welkom en kan ik zien en omarmen.
In 4 dgn werd glas helder welke stukken verdriet gevoeld wilde worden, waar ik mijzelf voor wilde vergeven en welke niet helpende overtuiging ik mocht ombuigen naar een overtuiging die wel helpt.
Ik hou van reizen door alle lagen heen, elke werkvorm was helpend bij dit proces, tekenen, verbonden ademhaling, de zweethut, bewegen en de inner quest.
Het ervaren van mijn ware essentie vind ik een kadootje en is zo helpend daarna in het dagelijks leven weer meer te kunnen leven vanuit oprechte verbinding en ook als die later weer even weg is weet ik dat ik weer naar terug kan, met of zonder hulp. Dank lief, fijn en veilig team, jullie zijn pracht mensen. De liefde, expertise en verbinding waren voelbaar.

- KARIEN

Wat is Avani een mooie en fijne plek om op jezelf in de ogen te mogen kijken rondom de thema’s die op dat moment belangrijk voor je zijn. Uit nieuwsgierigheid schreef ik mij in voor de Rite of Passage. Ik werd blij verrast. Wat een leuke en diverse groep deelnemers en een fijn team dat een veilige setting wist neer te zetten. De werkwijze nodigde uit om naar binnen te gaan op zoek naar welke verandering jij zou willen. Dat kan spannend zijn, maar het is zeker een aanrader om aan te gaan. Het bracht velen, inclusief mij, veel moois.

- STIJN

Chiel_Mei 2022-72.jpg

RITE OF PASSAGE

WANNEER
30 mei - 2 juni 2024
 

WAAR
AVANI ’t Hoog 3 te Helvoirt, Brabant 

 

INVESTERING 

Zakelijk: € 699,-

ZZP: € 599,-

Particulier: € 599,-
Early Bird Particulier t/m 10 april 2024 €559

 

 

Duo Ticket
Wil je deze dagen extra speciaal maken door dit samen met iemand te beleven en elkaar te kunnen suporten in het vervolg van deze reis? Uit ervaring weten we hoe waardevol dat kan zijn. Meld je dan samen aan en maak gebruik van het speciale Duo Ticket: € 539,- p.p.

 

(Alle investeringen zijn exclusief 21% BTW.)

BOEK NU

Meld je aan via info@avani.nl

of bel of app naar Linda 06 510 698 40

IF WE ALWAYS CHOOSE COMFORT WE
NEVER LEARN THE DEEPEST
CAPABILITIES OF OUR MIND OR BODY 

bottom of page