top of page

ZWEETHUT CEREMONIES

Avani Winter retreat 2021-83.jpg

DRUMS AND FIRE
I AM ALIVE 

ZWEETHUT CEREMONIES

WEES WELKOM

Altijd al eens een zweethut ritueel mee willen maken? Een oeroude diepe energetische reiniging waarbij je je verbindt met de aarde en met jezelf en je loslaat wat je niet meer dient? Waar je met je lichaam op de aarde zit, in het donker, met gloeiende voorouderstenen, kruiden, drum, stemklanken, in verbinding gaat met jezelf en met andere zielen. Waar je met behulp van de hitte je eigen waarheid onder ogen ziet, heling vraagt voor jezelf en je verwanten?

Wees welkom tijdens een zweethutceremonie bij AVANI.

De volgende data zijn

12 januari 2023

Zie jullie graag bij het vuur en in de hut!  

Liefs Chiel

WhatsApp Image 2022-01-31 at 16.02.39.jpeg

HET TEAM

Het AVANI Team heeft expertise in onder andere heling, gedragsverandering, transformatie, systemisch werk, ademwerk, plantmedicijnen en zweethutceremonies.

 

De zweethut wordt begeleid door

CHIEL 

IMG_5717_edited.jpg

FLEUR

Fleur is zangeres, stemhealer en muzikant. Ze creëert muziek op basis van improvisatie en soundhealing, Ze houdt ervan om je de helende kracht van je eigen stem te laten ervaren.

Bo.jpg

BO

Bo is een fantastische kok, begeleider van helende reizen en mede bouwer van AVANI. In deze setting zal hij liefdevol het vuur bij de zweethut hoeden.

4.jpg

Chiel is de oprichter en groundkeeper van AVANI retraite centrum. Daarnaast begeleidt hij mensen in de natuur terug naar hun eigen natuur en innerlijk leiderschap. In de zweethut en het vuur neemt hij mensen mee op reis naar hun oorsprong. 

Dymphi

DYMPHI

Dymphi is zangeres, stemhealer en muzikant. Ze creëert medicijn muziek op basis van improvisatie en soundhealing, zowel solo als met haar band Dragonfly. Ze houdt ervan om je de helende kracht van je eigen stem te laten ervaren.
Meer info: 
www.dymphi.com

bottom of page