top of page

ADELAAR ZWEETHUT

NEXT
7 april 2022

jeff-finley-2aULxM-YkCk-unsplash.jpg

NO OTHER SOUND CAN MATCH THE HEALING POWER OF THE SOUNDS OF NATURE 

Zweethut ritueel & Stem healing

Op 7 april zullen Chiel van Kollenburg, Fleur Veldhuis hun krachten bundelen bij het prachtige AVANI retraite centrum in Helvoirt! AVANI betekent: “goede aarde”. Deze hut verwelkomen we de lente en de adelaar. 

 

De zweethut is een oeroude diepe energetische reiniging waarbij je je verbindt met de aarde en met jezelf en je loslaat wat je niet meer dient? Waar je met je lichaam op de aarde zit, in het donker, met gloeiende voorouderstenen, kruiden, drum, stemklanken, in verbinding gaat met jezelf en met andere zielen. Waar je met behulp van de hitte je eigen waarheid onder ogen ziet, heling vraagt voor jezelf en je verwanten?

Onze wereld bestaat uit energie en trilling. Alles is frequentie. Onze organen en delen van het lichaam hebben een frequente. Intentie + geluid = energie. Sound healing en stem healing is het helpen herinneren van de gezonde frequentionele velden van een levend wezen, daar waar nodig. Zodat alles in het lichaam weer in een gezonde trilling kan komen. Uniek bij deze zweethut van 7 arpril s dat je naast een zweethutceremonie, met je eigen stemklanken van het moment de diepte van je zijn en je lichaam in gaat. Je gaat echt de helende kracht van je eigen stem en klanken in het moment ervaren!

Een warme ontmoeting in de zweethut en het vuur

Het belichamen van wie je werkelijk bent, jouw ware natuur is de sleutel naar een vrij en liefdevol leven.
Jouw eigen klank en stem zijn hiervoor een prachtig middel. Je kunt je lichaam zien als klankkast die zich kan vullen met zijn eigen unieke trilling. Dit biedt je de mogelijkheid om via je lichaam uiting te geven aan wat zich diep in jou wil laten horen. Jouw eigen stem, jouw unieke geluid heeft een eigen trilling frequentie en is verbonden met iedere cel in je lichaam. 


Door te klinken geef je ruimte aan alles wat zich heeft opgeslagen in je cellen. Denk aan emoties, oude patronen, overlevingsmechanismen die jou in de weg staan om werkelijk te leven wie je bent. Door hier geluid aan te geven kun je los trillen wat jou niet meer dient. Dit voelt als een bevrijding en brengt je weer in contact met je hart en je ware verlangen. Wat een cadeau dat dit krachtige instrument aanwezig is in je eigen lijf en dat je op ieder moment kunt kiezen om jezelf te helen. 

Ook is het een leuke ontdekkingstocht om je over te geven aan jouw unieke geluid en los te laten dat het “mooi” moet klinken. Soms is het brul, een oerkracht of juist een heel speels en lieflijk geluid. Laat maar komen, laat maar stromen en geef uiting aan wie je werkelijk bent. Dat is waar je lichaam en je ziel het meest gelukkig van worden.

WIL JIJ.. 

 • Nieuwe inzichten hebben over jezelf, jouw innerlijke structuren en patronen,

 • Blokkades oplossen en oude opgestapelde emoties losgelaten,

 • Een diepe connectie ervaren met jouw essentie als mens en met de natuur,

 • Beter je grenzen aangeven,

 • Jouw authentieke stem meer durven te laten horen,

 • De helende kracht van jouw stem ervaren,

 • Kracht en passie voelen stromen, 

 • Nieuwe richting kennen en voelen voor jouw doel in het leven,

 • Jouw zelf helend vermogen aanwakkeren?
   

WhatsApp Image 2022-01-31 at 16.02.39.jpeg

HET TEAM

Het AVANI Team heeft expertise in onder andere energy healing, soundhealing, gedragsverandering, transformatie, systemisch werk, ademwerk, plantmedicijnen en zweethutceremonies. 

IMG_5717_edited.jpg

Fleur is zangeres, stemhealer en muzikant. Ze creëert muziek op basis van improvisatie en soundhealing, Ze houdt ervan om je de helende kracht van je eigen stem te laten ervaren.

Bo.jpg

BO

Bo is een fantastische kok, begeleider van helende reizen en mede bouwer van AVANI. In deze setting zal hij liefdevol het vuur bij de zweethut hoeden.

4.jpg

CHIEL 

Chiel is de oprichter en groundkeeper van AVANI retraite centrum. Daarnaast begeleidt hij mensen in de natuur terug naar hun eigen natuur en innerlijk leiderschap. In de zweethut en het vuur neemt hij mensen mee op reis naar hun oorsprong. 

FLEUR

Image by Nathan Lindahl

ADELAAR ZWEETHUT

WANNEER 
7 april 11:00 uur tot 23:00 uur 

 

WAAR
AVANI ’t Hoog 3 te Helvoirt, Brabant 

 

PRIJS

Tickets vanaf €60,- tot €95,- incl. btw
 

AANMELDEN
info@avani.nl (vermeld je naam en telefoonnummer) 

BETALING

IF WE ALWAYS CHOOSE COMFORT WE
NEVER LEARN THE DEEPEST
CAPABILITIES OF OUR MIND OR BODY 

bottom of page