top of page

ONE DAY RETREAT

NEXT
Op aanvraag voor groepen

Image by Adrian Swancar

WHEN PATTERNS ARE BROKEN,
NEW WORLDS EMERGE

AVANI ONE DAY RETREAT

Tijdens dit 24-uurs retreat nemen we je mee in een persoonlijke plantmedicijnen reis. Wat dit retreat uniek maakt is dat we gaan reizen in een groepje van maximaal 16 deelnemers. Hierdoor is er veel ruimte voor persoonlijke ondersteuning tijdens jouw reis door een deskundig team van begeleiders. 

We verbinden ons met cacao, met de truffel en met onze adem.

 

Deze combinatie van plantmedicijnen en jouw innerlijke medicijn kan jou helpen om een proces van diepe heling, psychisch welzijn en betekenisvolle verandering op gang te brengen en/of te versnellen.

umit-bulut-qbTC7ZwJB64-unsplash.jpg

We ontvangen jullie om 10 uur waarna we samen verbinden tijdens een cacao ceremonie. Daarna is er tijd om je voor te bereiden op de plantceremonie. Dit is een ceremonie met truffels waarbij er een volledige dosis genomen kan worden. Tijdens de truffelceremonie gaan we naar binnen, naar de stilte en naar diepere levels van bewustzijn. We verdiepen de verbinding met onszelf en we laten onze eigen innerlijke wijsheid ontwaken. We gaan op ontdekkingsreis. Zodat we oude patronen en gewoonten kunnen transformeren in duidelijkheid en in iets dat ons levenspotentieel dient. De ceremonie wordt begeleid met prachtige live muziek. 

In de avond eten we gezamenlijk om vervolgens de nacht in te gaan. De volgende ochtend is er een ontbijt, een deling om vervolgens rond 11 uur huiswaarts te gaan. 

 

Deze reis wordt ondersteund door een stevig, hecht en liefdevol team, die samen een bedding creëren om in alle veiligheid te landen in de ruimte, in het medicijn en in jezelf. We begeleiden en ondersteunen je in de stukken die naar boven komen, de vragen die je hebt en alle praktische dingen, zodat jij volledig in overgave je reis in kan gaan. We faciliteren een veilige ruimte waar alles kan worden verwerkt dat mag ontstaan. 

Voel jij ook wel eens die roep van je onderbewustzijn? 

Die roep om je pure zelf te zijn in lichaam en geest? 

Om je krachtig, energiek, verbonden, groots en nietig tegelijk te voelen? 

Om te voelen dat je voluit leeft, bevrijd van conditioneringen, blokkades of verwachtingen? 

Met het zelfhelend vermogen zoals de natuur het bedoeld heeft? 

 

Prachtig als je die roep voelt, de deur die open staat om thuis te komen bij jezelf.

 

Wij nemen je graag mee tijdens het One Day Retreat. 

 

Tijdens dit retreat nodigen we je uit om:

  • Lagen af te pellen. 

  • Je jezelf ontdoet van identiteiten die niet langer passen.

  • Diepgaande kwesties aan te pakken.

  • Te verbinden met je ware essentie.

  • Te verbinden met jouw vermogen tot zelfheling.

  • Oude patronen los te laten.

  • Je innerlijke kracht te laten bloeien. 

  • Vanuit liefde los te laten.

  • Eigenaarschap te nemen over stukken die in jouw dagelijkse realiteit levend zijn. 

HET TEAM

Het AVANI Team heeft expertise in onder andere heling, gedragsverandering, transformatie, systemisch werk, ademwerk, plantmedicijnen en zweethutceremonies.

 

Het One Day Retreat wordt begeleid door

Avani-134.jpg

Bo Kingdom

Bo begeleidt mensen op een helende reis naar binnen. Vanuit zelfinzicht ontstaat er nieuw begrip en perspectief voor het leven. Hij werkt met ki-energy, tantrische rituelen, bewuste aanraking en psychedelica om het gevoelsvermogen te vergroten en een diepgaande reis naar binnen te maken

IMG_0615.jpg

CHIEL VAN KOLLENBURG

Chiel begeleidt mensen in de natuur terug naar hun eigen natuur. De connectie met de natuur is de sleutel in zijn leven en zijn centrum Avani. In de zweethut en het vuur neemt hij mensen mee op reis naar hun oorsprong. Om te herinneren wie ze werkelijk zijn en te zien wat er in hen leeft. 

Dymphi

Dymphi Peeters

Dymphi Peeters is zangeres, stemhealer en muzikant. Ze creëert medicijn muziek op basis van improvisatie en soundhealing. Ze geeft concerten, zowel solo als in diverse samenstellingen en heeft haar eigen Ecstatic Dance Band Dragonfly. Het bijzondere van deze band is dat alle muziek geimproviseerd is. Ze geeft een jaaropleiding in intuitieve muziek en initiaties in vocale soundhealing. Meer info: www.dymphi.com

IMG_0959_edited.jpg

Amaya Alvarez

Amaya begeleidt mensen vanuit een zachte, intuitieve kracht. Ze voelt feilloos aan wat er nodig is in welk moment. Haar zorgende, liefdevolle aanwezigheid zorgt dat je je snel thuis en gezien voelt. Amaya brengt rust en vertrouwen en inspireert andere om hun creatieve zelf te laten zien. Door haar verbinding met theater en spel heeft ze de gave om mensen uit hun comfortzonde te laten leren. 

Image by Reed Geiger

ONE DAY RETREAT

WANNEER 
Alleen op aanvragen voor groepen 

WAAR
AVANI ’t Hoog 3 te Helvoirt, Brabant 

PRIJS

Ticket prijs €375,- p.p. (vanaf 8 deelnemers)
 

AANMELDEN
info@avani.nl (vermeld je naam en telefoonnummer) 

INTAKE
Het is belangrijk om helder te hebben of deze retreat bij je past. Als het nodig is maken we contact via telefoon of zoom. Tevens krijg je een korte vragenlijst waarmee we een aantal zaken checken rondom jouw gezondheid.

IF WE ALWAYS CHOOSE COMFORT WE
NEVER LEARN THE DEEPEST
CAPABILITIES OF OUR MIND OR BODY 

bottom of page