top of page

ONE DAY RETREAT

NEXT
29/30 Maart 2023

Image by Adrian Swancar

WHEN PATTERNS ARE BROKEN,
NEW WORLDS EMERGE

AVANI ONE DAY RETREAT

Tijdens dit 24-uurs retreat nemen we je mee in een persoonlijke plantmedicijnen reis. Wat dit retreat uniek maakt is dat we gaan reizen in een groepje van maximaal 8 deelnemers. Hierdoor is er veel ruimte voor persoonlijke ondersteuning tijdens jouw reis. 

We verbinden ons met cacao, met de truffel en met onze adem.

 

Deze combinatie van plantmedicijnen en jouw innerlijke medicijn kan jou helpen om een proces van diepe heling, psychisch welzijn en betekenisvolle verandering op gang te brengen en/of te versnellen.

umit-bulut-qbTC7ZwJB64-unsplash.jpg

We ontvangen jullie om 10 uur waarna we samen verbinden tijdens een cacao ceremonie. Daarna is er tijd om je voor te bereiden op de plantceremonie. Dit is een ceremonie met truffels waarbij er een volledige dosis genomen kan worden. Tijdens de truffelceremonie gaan we naar binnen, naar de stilte en naar diepere levels van bewustzijn. We verdiepen de verbinding met onszelf en we laten onze eigen innerlijke wijsheid ontwaken. We gaan op ontdekkingsreis. Zodat we oude patronen en gewoonten kunnen transformeren in duidelijkheid en in iets dat ons levenspotentieel dient. De ceremonie wordt begeleid met prachtige live muziek van Pleuni van Hulten en Robert Tolenaars. 

In de avond eten we gezamenlijk om vervolgens de nacht in te gaan. De volgende ochtend is er een ontbijt, een deling om vervolgens rond 11 uur huiswaarts te gaan. 

 

Deze reis wordt ondersteund door een stevig, hecht en liefdevol team, die samen een bedding creëren om in alle veiligheid te landen in de ruimte, in het medicijn en in jezelf. We begeleiden en ondersteunen je in de stukken die naar boven komen, de vragen die je hebt en alle praktische dingen, zodat jij volledig in overgave je reis in kan gaan. We faciliteren een veilige ruimte waar alles kan worden verwerkt dat mag ontstaan. 

Voel jij ook wel eens die roep van je onderbewustzijn? 

Die roep om je pure zelf te zijn in lichaam en geest? 

Om je krachtig, energiek, verbonden, groots en nietig tegelijk te voelen? 

Om te voelen dat je voluit leeft, bevrijd van conditioneringen, blokkades of verwachtingen? 

Met het zelfhelend vermogen zoals de natuur het bedoeld heeft? 

 

Prachtig als je die roep voelt, de deur die open staat om thuis te komen bij jezelf.

 

Wij nemen je graag mee tijdens het One Day Retreat. 

 

Tijdens dit retreat nodigen we je uit om:

  • Lagen af te pellen. 

  • Je jezelf ontdoet van identiteiten die niet langer passen.

  • Diepgaande kwesties aan te pakken.

  • Te verbinden met je ware essentie.

  • Te verbinden met jouw vermogen tot zelfheling.

  • Oude patronen los te laten.

  • Je innerlijke kracht te laten bloeien. 

  • Vanuit liefde los te laten.

  • Eigenaarschap te nemen over stukken die in jouw dagelijkse realiteit levend zijn. 

HET TEAM

Het AVANI Team heeft expertise in onder andere heling, gedragsverandering, transformatie, systemisch werk, ademwerk, plantmedicijnen en zweethutceremonies.

 

Het One Day Retreat wordt begeleid door

Robert2-edited.png

ROBERT TOLENAARS

Robert is begeleider bij innerlijke transformatieprocessen, leraar en muzikant. Gedreven door zijn innerlijke missie om bij te dragen aan de realisatie van het goddelijk bewustzijn op aarde, bracht zijn innerlijke reis hem van moderne wetenschap, naar eeuwenoude spirituele tradities, tot de meest effectieve methoden van bewustzijnsontwikkeling die hij heeft kunnen vinden. Hij werkt samen met de geestelijke wereld om jouw energetisch lichaam te helen en zo steeds meer in contact te komen met jouw goddelijke kern. Met liefdevolle aandacht begeleid hij je door je innerlijke wereld zodat jouw licht steeds meer in de wereld kan schijnen.

IMG_0615.jpg

CHIEL VAN KOLLENBURG

Chiel begeleidt mensen in de natuur terug naar hun eigen natuur. De connectie met de natuur is de sleutel in zijn leven en zijn centrum Avani. In de zweethut en het vuur neemt hij mensen mee op reis naar hun oorsprong. Om te herinneren wie ze werkelijk zijn en te zien wat er in hen leeft. 

Pleuni.jpg

PLEUNI VAN HULTEN

Pleuni Apollonia begeleidt mensen met haar stem, instrumenten, helende muziek en plantmedicijnen om weer contact te maken met hun goddelijke kern en ze zo naar een meer hartgedragen bewustzijn te tillen. In haar soundhealings werkt ze met verschillende klanken,
vibraties en haar stem om zo spanning los te laten en het energetisch lichaam te helen.

WhatsApp Image 2022-09-05 at 5.06.38 PM.JPG

JENTE HAGEMAN

Met haar vrouwelijke energie creëert ze een bedding waarin je in alle veiligheid mag landen. Doordat ze zo open in haar eigen natuur is, weet ze een veld te creëren waarin alles welkom is om te delen. Ze werkt vanuit haar baarmoeder en de menstruatie cyclus, die ze benaderd vanuit de wijsheid van de natuur en de seizoenen. Alles wat we in de natuur vinden, kan terug gereflecteerd worden naar onszelf. De natuur is Jente haar grootste inspiratie.

Image by Reed Geiger

ONE DAY RETREAT

WANNEER 
29 Maart 2023 10:00 uur tot 30 Maart 2023 11:00 uur 

 

WAAR
AVANI ’t Hoog 3 te Helvoirt, Brabant 

 

PRIJS

Early bird €350,- 

Normal bird €395,- 
 

AANMELDEN
info@avani.nl (vermeld je naam en telefoonnummer) 

INTAKE
Het is belangrijk om helder te hebben of deze retreat bij je past. Als het nodig is maken we contact via telefoon of zoom. Tevens krijg je een korte vragenlijst waarmee we een aantal zaken checken rondom jouw gezondheid.

IF WE ALWAYS CHOOSE COMFORT WE
NEVER LEARN THE DEEPEST
CAPABILITIES OF OUR MIND OR BODY 

bottom of page